marți, 3 februarie 2015

Oferta Tarom cu preturi incepand de la 99 euro
Tarom a anuntat pe site-ul oficial o noua oferta care ar putea sa iti faca o vacanta mai frumoasa: zboara catre toate destinatiile externe cu preturi incepand de la 99 euro.

Din Bucuresti  poti zbura catre Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chisinau, Dubai, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Londra, Larnaca, Madrid, Moscova, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Valencia, Viena.

Intra repede pe site si vezi daca gasesti ceva bun pentru tine; oferta e valabila doar in perioada 2-15 februarie 2015cu exceptia datelor cuprinse intre 9-16 aprilie 2015, 1-31 august 2015, 21 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016.

Daca intentionezi sa iti cumperi un bilet, tine cont de perioada minimă de şedere la destinaţie:  4 zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică ; perioada maximă de şedere la destinaţie este de 14 zile.

Poate iti vin idei pentru o escapada de weekend pe 14 Februarie la Paris, sau o scurta perioada de rasfat intre  1-8 Martie la Viena.  Avand in vedere ca in Iulie e vara si mult soare, de ce nu ai incerca o excursie pe Coasta de Azur, incepand cu Nisa?
Uitasem de mini-vacanta de 1 Mai sau de Pasti...bani sa fie, ca idei avem o gramada.


"TAROM reaminteşte pasagerilor că preţul biletului include numeroase avantaje, precum mese calde şi băuturi la bord oferite gratuit, transportul gratuit al bagajelor, operare pe aeroporturile principale, check-in gratuit."

Comunicatul il gasiti pe site-ul oficial aici.