miercuri, 31 decembrie 2014

Mosul ... sub lupa !Toti cei mici stiu ca Mos Craciun traieste in Laponia si aduce intr-o noapte cadouri copiilor cuminti din intreaga lume. 
Oare daca l-am analiza putin, ce alte lucruri am mai putea afla? L-am pus pe Mos sub lupa si mi-am dat seama de cateva lucruri:
  • ii place culoarea rosie: ori are gusturi bune, ori are o sotie care a stiut ce costum sa ii aleaga pentru seara de Ajun.
  • e cam rotunjor / fluffy, unii ar putea spune ca doar "retine apa"; oricum ar fi, stim sigur ca nu are probleme cu numaratul caloriilor si nici nu are grija celor 30 de minute de miscare pe zi. Poate vrea sa se asigure ca dulciurile sunt facute bine si trebuie sa guste din toate inainte de a le da copiilor...asta doar asa ca sa fie el sigur ca toate sunt bine facute.
  • transportul este asigurat de noua reni si sania din dotare. Mosul detine know how-ul unui praf magic ce ii permite sa parcurga intreaga lume intr-o singura seara; se pare ca reteta lui este la fel de secreta ca si reteta de Coca-Cola. 
  • Mosul este un sef bun pentru ca a reusit sa mentina o echipa unita si stie ce inseamna team work. Fie ca  ne referim la reni sau la spiridusi,  niciunul nu a demisionat de atatia ani si mai mult, cu totii sunt fericiti sa il ajute pe Mos cu impachetarea si transportul cadourilor.
  • ... ca tot a venit vorba de suc, Mosul a semnat un super-contract de publicitate cu Coca-Cola. Cred ca a fost incheiat pe o perioada nedeterminata, pentru ca mosul bea Coca Cola de cand ma stiu eu. Cine stie cate sticle de Cola va bea de acum inainte?  Probabil ca Mosul a fost foarte incantat de colaborare incat ia incurajat si pe ursii polari sa devina prieteni cu cei de la Coca Cola Corporation. Am vazut reclamele lor si parca se distreaza mai bine de cand au descoperit prea-gustoasa bautura :) Probabil ca cei de la Pepsi nu au avut fonduri necesare pentru a-l convinge pe Mos sa participe la campania lor...si acum mor de ciuda :D


Recunosc, am vorbit prea mult de Cola si m-am luat cu altele...inclusiv cu o doza pe care trebuie sa termin pana cand nu se duce acidul... asa ca daca am mai ratat anumite lucruri, adauga si tu la lista !sursa imgine : www.hdwallimages.com