marți, 30 decembrie 2014

All I want for Christmas is....

praf.

Dar nu de ala de tras pe nas. Nici de ala care se arunca in ochi. Ci un praf magic.

Intotdeauna m-a intrigiat Mosul asta....si mereu am vrut sa aflu mai multe despre cum reuseste el sa ajunga la copiii din intreaga lume intr-o singura noapte. Daca as putea sa aflu asta, as fi cea mai fericita Plimbareata!Iti dai seama ca as putea sa rascolesc fiecare coltisor din lumea asta si cei de langa mine nici macar sa nu isi dea seama? Cred ca e cam obositor sa calatoresti noaptea, dar poate putina cafea o sa ma ajute a doua zi.

Oare care e secretul lui? Cum de zboara renii si sania? Cum de zboara asa de repede?
M-am documentat intens in ultimele zile (Wiki, Discovery, Animal Planet...chiar si Disney Junior) si am aflat secretul lui: Mosul foloseste un praf magic care ii face pe reni sa zboare. Cica acest praf e imprastiat pe fiecare ren-putere inainte de a "decola" din Laponia...probabil ca mai imprastie putin si pe Sanie (sa poate tine toate cadourile) si  pe sacul  in care intra toate cadorile. Iti dai seama ca toate femeile din lume sunt invidioase pe sacul lui Niciuna dintre ele nu poate baga in geanta mai multe lucuri decat mosul ! Ha!

Asa ca m-am hotarat. Stiu ce vreau sa imi aduca Mosul la anu':
  • 300 de grame de praf magic pentru a face geanta mai incapatoare si mai usoara.
  • un kil de praf magic, cu o concentratie de magie de peste 99 % care sa poate fi utilizat si pe caini nu doar si pe reni.
by mattguegan on Flickr
Nu de alta, dar cum pot face rost de reni si unde i-as tine? Caini sunt pe la toate colturile...si inca pe alese. Deja imi imaginez o plimbare in jurul lumii cu o sanie trasa de 9 caini frumosi: Azorica, Labus, Rex, Max, Alma, Lady, Lesi, Happy si Nero.


O, ce idee buna ! Am fujit sa scriu scrisoarea...vreau sa o trimit mai repede anul asta (nu mai astept pana in Decembrie)  pentru a fi sigura ca Mosul are timp sa prepare tot ce i-am cerut !

Sursa imagine inceput: www.onsecrethunt.com