miercuri, 14 mai 2014

Daca tot te ploua in Bucuresti, macar simte-te ca in Londra!
Trebuie sa recunosc, chiar si cea mai autentica Plimbareata are uneori probleme de adaptare la capriciile vremii. Cum poti sa fii “happy happy, joy joy” cand afara ploua torential iar vantul te ia pe sus? De obicei imi plac culorile, mai ales rosu si galben...dar asocierea cu un “cod de ploi si vant puternic” nu imi surade.
Daca nu ai alta alternativa si chiar trebuie sa pleci de acasa trebuie sa gasim o solutie pentru a trece mai usor peste obstacolele vietii: balti, crengi cazute, umbrele rupte, sosete umede si par ciufulit de la atat vant.


Imagineaza-ti ca un vant puternic te-ar lua pe sus si te-ar duce tocmai in Londra … o sa fii un fel de Plimbareata in Regatul Unit. Nu ma certa ca te-am facut sa sari dintr-o balta intr-o "puddle", dar o insula exotica nu ar aduce nicio raza de soare. Crezi ca norii sunt fraieri sa plece asa usor?

De ce te-am trimis tocmai in Londra? Pentru ca acolo nu te-ar deranja putina ploaie pe Abbey Road, nu-i asa? Si totusi, daca se intampla sa te uzi pana la genunchi o sa poti injura mai classy. Cea mai draguta formulare care imi vine in minte este “bloody shit” sau “bloody bastard”...nu stiu de unde a aparut placerea englezilor pentru “bloody” dar stiu cel putin o situatie in care putem adresa un “bloody bastard” din toata inima.

Spre exemplu, care e primul lucru pe care il faci atunci cand o sa vezi masina ce se apropie periculos de aproape de balta de langa tine? Nu, nu ii adresezi un “bloody bastard” ci incepi sa te rogi: “Da-i Doamne minte sa ocoleasca balta sau macar sa treaca mai mai incet”. Cand minunea nu se intampla si simti senzatia de rece care urca de la glezne, trece de genunchi si uneori trece si peste varful capului o sa te intrebi: “What the fuck”? Cred ca acum e momentul sa ii urezi ceva cu “bloody”.
Daca tot ploua, si nu se oprestere, treci la planul B si “set fire to the rain”!!!

Daca ai reusit sa ajungi acasa si vremea urata persista nu uita ca e timp bun pentru facut copii sau pentru numarat bani...fiecare in functie de posibilitati :)