luni, 21 aprilie 2014

Vacanta in trei note: portocala, iasomie si mosc alb.

Parterul Galeriilor Lafayette este un mic rai pe pamant, unde pacatul poarte nume de case frantuzesti. Dior si Guerlain te ademenesc in stanga, Lancome si Versace in dreapta. Ai lasat-o in urma pe Chanel si te indrepti grabita catre Givenchy. O sa fii putin ametita de la prea multe note de vanilie, struguri sau citrice iar mahonul de la baza sigur nu o sa te aduca pe pamant.

Nu puteam sa vorbesc de Paris si sa nu amintesc de faimosul Chanel no.5 care a facut istorie. Stiati ca la fiecare 55 de secunde, undeva in lume, se vinde o sticluta cu acest parfum? Recunosc, inca nu e preferatul meu dar as prefera oricand Mademoiselle sau Chance.

Indiferent de preferintele si exigentele tale, sunt sigura ca si preferatul tau sta trufas intr-o vitrina asteptand sa fie gasit. Acest parfum iti va aminti mereu de vacanta la Paris, chiar si daca il vei simti peste 10 ani lumina.
Nu ma crezi? Un singur “spuf” e suficient sa imi amintesc cum l-am cunoscut pe Giorgio* in Roma pe Via Condotti si cum era sa pierd avionul in Londra din cauza lui Paco*. Nu va speriati, nu am umblat Europa sa cunosc numai baieti. Pe Riviera Franceza m-am imprietenit si cu Coco*. Este o draguta!

Orice vacanta reusita se termina cu trei note: de varf, de mijloc si de baza. Ce note primeste vacanta ta?
* Giorgio Armani,
* Paco Rabanne
* Coco Chanel